Wat is Odoo Point Of Sale?
Beheer nu snel en simpel jouw winkel
27 augustus, 2018 in
Wat is Odoo Point Of Sale?
Alpiek, Carlijn Peeters
Odoo afbeelding en tekstblok
Een winkel runnen is niet gemakkelijk. Het bijhouden van je verkopen, voorraad en winkel moet daarom uiteraard simpel en snel zijn. De POS module van Odoo is hiervoor de perfecte oplossing. Odoo POS is een slimme interface die binnen ieder bedrijf gebruikt kan worden en waarmee je meerdere klanten kunt helpen op hetzelfde moment. Odoo POS kan worden aangepast naar jouw bedrijf, behoeften en wensen door de enorme flexibiliteit van deze module.

Stel je voor, je bent hard aan het werken op je laptop en je internetverbinding valt weg. Dan kun je meteen helemaal niets meer! Of stel dat je kassa is verbonden met het internet en je kunt ineens geen klanten meer helpen omdat de verbinding beperkt is. Dit kan helaas wel eens gebeuren. Maar geen paniek, want Odoo POS is zowel online als offline te gebruiken. Wanneer je de module opzet en gereed maakt voor gebruik, heb je wel een internetverbinding nodig. Maar wanneer dat is gebeurd, kan vanaf dat moment ook alles offline geregeld worden. Daarbij komt dat de module compatibel is met elk apparaat, zonder gebruik van extra installaties of specifieke hardware. Zo kun je Odoo POS gebruiken op je desktopcomputer, laptop, tablet, of de kassa machine zoals we die kennen. Handig toch? Zo kun je jouw kassa overal gebruiken en managen, waar je ook bent.

Automatische voorraad updates

Doordat deze module is geïntegreerd met Odoo Voorraadbeheer, verlies je geen tijd met het bijhouden van de voorraad. De Voorraadbeheer module synchroniseert namelijk elke transactie van de POS module met de voorraad. Dit betekent dat je meteen inzicht hebt in je voorraad, zonder ook maar een minuut te verliezen.

Lees meer over voorraadbeheer 

Odoo afbeelding en tekstblok
Odoo afbeelding en tekstblok

Makkelijk je klantenrelaties beheren

Met Odoo POS kun je eenvoudig je klantrelaties beheren om contact met ze te houden en loyale klanten te creëren. Door middel van Odoo Loyalty-programma's kun je jouw klanten belonen met kortingen, punten of cadeau's. Dit allemaal kan heel snel worden geregeld of zelfs worden geautomatiseerd.
Daarnaast kun je jouw klanten registreren om hun koopgedrag bij te houden, zodat je ze gepersonaliseerde e-mails kunt sturen via de module Odoo Mailing.

Restaurant Management

Tenslotte heeft deze module ook speciale features voor restaurant management. Zo kun je overzicht houden over de tafels in jouw restaurant en de bijhorende bestellingen. Op deze plattegrond kun je bovendien ook zien welke tafels bezet zijn, welke niet en hoeveel plek je nog hebt. Daarnaast kun je de module verbinden met verschillende printers om de bestellingen naar de bar of keuken te sturen en te printen. Ook heb je de mogelijkheid om de rekening te splitten, met creditcard te betalen, en nog veel meer.Odoo afbeelding en tekstblok
 
 

Meer over POS

Bekijk voor meer informatie over Odoo POS dit filmpje of bekijk ons assortiment aan apps

in Blog
Wat is Odoo Point Of Sale?
Alpiek, Carlijn Peeters 27 augustus, 2018
Deel deze post
Labels
Archiveren